Skoči na glavno vsebino

 

Tema letošnjega 9. podjetniškega izziva, ki se je odvijal 2. in 3. ter 9. in 10. oktobra 2020, je bila »(Z)migajmo se!«. Sodelovalo je več OŠ z Dolenjske.

Letos so delavnice potekale drugače, in sicer je vsaka šola izvedla delavnice na svoji matični šoli, povezani pa smo bili prek video srečanj.  ZUIP-a se je udeležilo 5 učenk in učencev OŠ Vavta vas od 7. do 9. razreda, in sicer Tia Vintar, Lana Simonič Starič, Brina Zupančič, Jernej Osolnik in Nejc Peterlin.

Ekipa OŠ Vavta vas je predstavila svojo odlično idejo, to je športni kolesarski park z imenom Kucl park s stalnim kolesarskim poligonom različnih težavnostnih stopenj. Ideja naših učencev je bila resnično zanimiva in je uresničljiva. Zelo jo je pohvalila tudi strokovna komisija, ki si je ogledala predstavitev. V načrtu je tudi predstavitev projekta na Občini Straža, a nam je trenutna situacija z ukrepi prekrižala načrte.

Učenci so pridobili ogromno novega znanja, kar bodo lahko uporabili pri svojem nadaljnjem šolanju in na svoji poklicni poti. Čestitamo!

Utrinki so že v galeriji.

Mentorici: Metka Starešinič in Ana Markelj Karlič

Related Images:

Dostopnost