Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši.

Danes si nihče od nas ne predstavlja več življenja brez pametnega telefona ter računalnika. Tudi mladi so čedalje bolj odvisni od digitalnih naprav. Čas, ki ga vaši otroci porabijo na spletu, je lahko zelo koristen zanje, saj ponuja priložnosti za učenje in razvoj spretnosti ter jim omogoča, da najdejo podporo in informacije. A potrebna je previdnost pri uporabi, saj lahko pretirana uporaba prinese tudi negativne učinke.

Vabimo Vas na predavanje z naslovom »DRUŽINSKA E-PRAVILA« v izvedbi Špele Reš iz organizacije Logout. Logout je prva specializirana ambulanta v Sloveniji, ki se ukvarja z zdravljenjem digitalnih odvisnosti.

Predavanje bo v torek, 5. 11. 2019, ob 16. uri v jedilnici šole.

Na predavanju bomo spoznali primere prekomerne uporabe in zasvojenosti s spletom, spregovorili bomo o postavljanju pravil pri uporabi računalnika ter telefona, o tem kaj je za otroke neprimerno, o nevarnostih na spletu, o škodljivih učinkih uporabe računalnika/telefona ter o varni uporabi digitalnih naprav.

Po zaključku predavanja bodo sledile pogovorne ure.

Vljudno vabljeni.

Svetovalna delavka: ga. Hana Korošec                                                                 Ravnateljica: ga. Sabina Erjavec

Related Images:

Dostopnost