Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši.

Od ponedeljka, 23. 3. 2020, bomo na OŠ Vavta vas pričeli z izobraževanjem učencev na daljavo. Izobraževanje na daljavo bo potekalo tako, da bodo učitelji za učence objavljali gradiva na spletni strani šole in vam jih posredovali tudi preko vaših e – naslovov.

Pri izobraževanju na daljavo si želimo povratnih informacij od učencev o opravljenem delu, zato vas prosimo, da nam pomagate  pri vzpostavitvi dvosmerne komunikacije, se odzivate na poslana sporočila in se dogovorite z učitelji o medsebojnih načinih komuniciranja.

Učitelji bodo na voljo za učence za morebitna vprašanja, dodatna pojasnila v zvezi z nalogami, dodatno razlago snovi, za povratne informacije učencem o njihovem opravljenem delu vsak  delovni dan med osmo in dvanajsto uro. V tem času bodo učitelji na voljo tudi vam staršem.

Vsi si želimo, da bi tovrstna oblika izobraževanja potekala s čim manj zapleti.  Zavedamo se, da izobraževanje na daljavo ne more nadomestiti pouka, zato vas prosimo za veliko mero razumevanja in strpnosti.

Veseli bomo tudi vaših konstruktivnih predlogov, da bomo lahko še izboljšali delo in sodelovanje.

V upanju, da ostanemo vsi zdravi, vas lepo pozdravljamo.

Kolektiv OŠ Vavta vas

Related Images:

Dostopnost