Skoči na glavno vsebino

 

Dragi učenci in učenke, spoštovani starši.

Vlada RS je včeraj sprejela sklep, da se šolarji po podaljšanih počitnicah še ne vrnejo v šole in da prihodnji teden
(9.11. do 13.11.) pričnemo s poukom na daljavo za vse učence od 1. do 9. razreda.

Obveščamo vas, da bomo tokrat gradivo še vedno objavljali tedensko (ob pričetku tedna za ves teden). Gradivo bo objavljeno v spletnih učilnicah. Pred pričetkom jesenskih počitnic ste učenci že prejeli uporabniška imena in gesla za dostop do le-teh. Prav tako smo za vas pripravili navodila kako dostopati do učilnic. Navodila najdete na šolski spletni strani, pod zavihkom spletne učilnice.

Učenci od 6. do 9. razreda so se večinoma že uspešno prijavili v tednu pred pričetkom jesenskih počitnic. Za vse tiste, ki boste imeli težave z dostopom, so na voljo tako razredniki kot ostali učitelji. Prav tako vas bodo učitelji in razredniki kontaktirali preko elektronske pošte oz. preko telefona.

Učenci 1. triade in učenci 4. razreda imajo v prihodnjem tednu načrtovane 4 dneve dejavnosti, en dan so predvideli pouk.

Tokrat smo predvideli tudi urnik video srečanj, ki bodo objavljen v spletnih učilnicah. O video srečanjih boste obveščeni tudi po elektronski pošti.

Učenci in učenke, vzdržujte stik s posameznimi učitelji. Če imate težave, sporočite, ker najbolje je reševati le-te sproti. Prav tako smo pri odpravljanju težav na voljo vam, spoštovani starši.

Ob koncu tedna bomo dobili navodila in informacije o delu naprej, saj je šolanje odvisno od epidemiološke situacije v državi. Prosimo za potrpljenje in dobro voljo, saj bomo tako vsi skupaj lažje prebrodili situacijo.

 

Ravnateljica:

Sabina Erjavec

Related Images:

Dostopnost