Skoči na glavno vsebino

Obveščam vas o delovanju šahovskega krožka in šahovske šole na naši šoli.

Šahovski krožek bo še naprej deloval vsako sredo od 13.30 – 15.00 pod budnim očesom šahovske sekcije DU Straža. Krožek bo za vse učence od 1. do 9. razreda potekal brezplačno.

Boljši šahisti se lahko pridružijo šahovski šoli, ki bo delovala pod okriljem Šahovske šole v Dol. Toplicah. Njihov celotni dopis prilagam:

Zaslužene počitnice se bližajo koncu in pred vrati je novo šolsko leto s katerim pa začenjamo tudi našo Šahovsko šolo.

Veseli smo, da smo v lanskem letu aktivnosti našega kluba razširili tudi na sosednjo občino. Naše sodelovanje želimo še okrepiti zato smo za učence OŠ Vavta vas, skupaj z mentorjem Alešem Brcarjem za letošnjo sezono pripravili program vadbe, ki bo obsegal približno 35 srečanj od septembra do konca maja. Sezono bomo tradicionalno zaključili s piknikom. Poleg tega bomo organizirali mesečne turnirje šahovske šole, klubske medgeneracijske turnirje ter se udeležili številnih tekmovanj na Dolenjskem in širše po Sloveniji.

Letos smo spremenili klubsko članarino za najmlajše in sicer znaša 100€/sezona 2016/17 in se plača v dveh obrokih po 50€ (do konca septembra 2016 1. obrok in do konca februarja 2. obrok)

Vsi otroci do konca septembra prejmejo klubsko majico.

Predlagamo, da bi vadbe potekale ob ponedeljkih na OŠ Vavta vas, točen termin pa bomo določili na podlagi prejetih prijav. S prvim srečanjem bi pričeli 12.9.2016.

Vabimo vas, da vašega otroka vpišete v Šahovsko šolo na način, da nam to čimprej sporočite z odgovorom na to sporočilo. Za morebitna pojasnila in vprašanja sem vam na voljo.

Obenem vas vabimo, da se v sredo 7.9.2016 ob 16:00 (do 18:00) v KKC Dol. Toplice, udeležite 1.turnirja Šahovske šole 2016/17 (naslednji turnir šahovske šole bomo izvedli na OŠ Vavta vas).

Mentorji šahovskega krožka na OŠ Vavta vas

Related Images:

Dostopnost