Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši,

V času karantene vam številni ponudniki ponujajo udeležbo na brezplačnih seminarjih preko spleta. Posredujemo vam ponudbo zavoda Rakmo o obvladovanju konfliktov in stresa v družini v času, ko je naš dan eno samo prilagajanje in negotovost.

Prijavite se na spodnji povezavi.

Brezplačni webinar

Obvladovanje napetosti doma

Četrtek, 16.4.2020 ob 10.00 uri

Zaradi velikega zanimanja ponavljamo webinar Obvladovanje napetosti doma. Vabljeni vsi, ki ste prejšnjo izvedbo zamudili, pa tudi vsi tisti, ki ste se webinarja že udeležili, saj boste zagotovo izvedeli kaj novega + veseli bomo, če boste z nami delili izkušnje kako so vam naučene tehnike prišle prav čez praznike.

V teh časih nas je večina v podobni situaciji – zaprti v hišah in stanovanjih, prezaposleni z delom od doma ter hkrati skrbjo za otroke in njihovo šolanje, igro in gibanje, pripravo obrokov iz zalog, usklajevanje s partnerjem. Pogosto nam zmanjka časa zase ali pa nimamo na voljo prostora, kamor bi se lahko umaknili na samo, manjkajo nam prijatelji in druženja v naravi, prihodnost je negotova…
V takih situacijah doma rado pride do napetosti in konfliktov, zato smo za vas pripravili webinar Obvladovanje napetosti doma, v katerem bomo predstavili načine kako se uspešno spopasti s stresom in napetostmi znotraj družine in kako jih odgnati, da bodo dnevi doma mirni in veseli ter brez nepotrebnega stresa.

Ob tem vas vabimo, da nam tudi vi zaupate, s kakšnimi težavami se v tem času soočate doma, kaj vas spravlja v stres in do kakšnih napetosti prihaja ter kako se soočate s tem. 

Webinar bo vodil Marko Iršič, ki bo odgovarjal na vaša vprašanja in predstavil učinkovite tehnike za obvladovanje napetosti in stresa doma ter vam zaupal veščine uspešnega reševanja konfliktov z vašimi najdražjimi. 

Obvezna prijava in vprašanja na povezavi https://bit.ly/2K4n6Tq. Dodatne informacije v zvezi z webinarjem boste prijeli ob potrditvi prijave.

Lepo vabljeni!

 

Related Images:

Dostopnost