Skoči na glavno vsebino

Spoštovani,

kljub našim prizadevanjem še vedno vsak dan znova ugotavljamo, da naši učenci nimajo primernih pogojev za delo od doma. Veliko se jih trudi sodelovati kar preko telefona, ker nimajo ustrezne računalniške opreme. Sami že ves čas sodelujemo z ministrstvom, kjer kandidiramo na razpise za IKT opremo, z društvi, lokalno skupnostjo in iščemo računalniško opremo za naše učence. Prav tako smo nekaterim posodili našo računalniško opremo, vendar še vedno ne moremo reči, da imajo v našem okolju vsi učenci enake možnosti za šolanje na daljavo.

Zato se obračamo na javnost in lokalna podjetja, da prispevajo delujoče računalnike, ki jih ne potrebujete.

V prvi vrsti si želimo čim več prenosnih računalnikov, saj ugotavljamo, da nekatere naše družine živijo v manjših stanovanjih, v katerih preprosto nimajo prostora za namestitev stacionarnih računalnikov. V kolikor imate še kaj uporabnega od računalniške opreme in tega več ne potrebujete, sprejemamo tudi: spletne kamere, zvočnike, mikrofone in slušalke.

Verjamemo, da lahko tudi z vašo pomočjo zagotovimo boljše možnosti za uspeh vseh učencev ter tudi po zaključku izobraževanja na daljavo omogočimo danes nepogrešljivo opremo.

Za vsak vaš prispevek se vam iz srca zahvaljujemo.

Za vse nadaljnje informacije se lahko obrnite na svetovalno delavko Hano Korošec na njen e-naslov: hana.korosec@guest.arnes.si

Hvala za sodelovanje in ostanite zdravi.

 

Ravnateljica:

Sabina Erjavec

 

Related Images:

Dostopnost