Skoči na glavno vsebino

Spoštovani,

vabimo vas na ogled dokumentarnega filma, z naslovom Ujete v medmrežju, ki bo v torek, 25. 5. 2021, s pričetkom ob 20. uri na TV SLO 1.

Film, češko-slovaške koprodukcije, prikazuje družbeni eksperiment, v katerem tri mladoletna dekleta, preko lažno ustvarjenih spletnih profilov, komunicirajo z različnimi osebami. V 10 dnevnem eksperimentu je z dekleti navezalo stik  več kot 2400 spolnih plenilcev.

Film zelo nazorno govori o razsežnostih nevarnosti, ki obstajajo na spletu, zlasti če ga mladostniki in otroci uporabljajo brez nadzora. Prav gotovo pa je to naša nova realnost, na katero moramo biti pozorni, zato vam ogled filma vam toplo priporočamo.

Po ogledu filma sledi se pogovorna oddaja Moje mnenje, ki jo bo vodila Jelena Aščić. V njej se bodo osredotočili predvsem na stanje na tem področju v Sloveniji.

 

Svetovalna delavka:                                                                                             Ravnateljica:
Katja Kek                                                                                                             Sabina Erjavec

Related Images:

Dostopnost